Werken bij Colosseum Dental

Werken bij Colosseum Dental

Of je nu net start of je bent toe aan de volgende stap in je loopbaan, bij Colosseum Dental bieden we je alle faciliteiten en ondersteuning die je nodig hebt om alles uit jezelf te halen. Een mentor, coaching (aan de stoel) en opleidingen via onze eigen Benelux Academy of de internationale Academy in Oslo.

Daarnaast zijn er mogelijkheden tot zelf ondernemen. Dat kan bijvoorbeeld als mede-aandeelhouder van een praktijk, maar andere vormen van samenwerking zijn bespreekbaar. Samen kijken we hoe we jou kunnen versterken en zorgen we ervoor dat jij de regie kan pakken over je eigen loopbaan.

Werken bij Colosseum Dental

Work-life balance

Work-life balance

Je presteert alleen goed als je ook lekker in je vel zit. Zowel fysiek als mentaal. Daarom investeren wij in de wellbeing van onze medewerkers. En dat begint met een fijne werkplek, waarin je werkt met de juiste materialen en ergonomisch verantwoorde apparatuur. Maar ook met een gezonde work-life balance, gezond eten, beweging en mental coaching.

Waar we ook veel aandacht aan geven is zorgen dat we elkaar zien. Zien als professional, waarbij je wordt gewaardeerd voor de waarde die je toevoegt. Maar ook als mens. Want ook al spendeer je een groot deel van je leven op je werk; het leven draait niet om werk. Met persoonlijke gesprekken, leuke uitstapjes en cadeautjes op belangrijke momenten zijn we er altijd voor elkaar.

Bekijk vacatures

Work-life balance